Centrum Advocaten

Centrum Advocaten is in 2011 opgericht door Carolien Peper, Tony van den Berg en Renate Schepers. Wij hebben elk jarenlange ervaring als advocaat. Wij zijn gespecialiseerd in een aantal rechtsgebieden. Dit betekent dat wij allemaal een gespecialiseerde opleiding met succes hebben afgerond waardoor we u nog gerichter kunnen helpen.

Particulieren en kleine en middelgrote ondernemers zijn bij ons aan het goede adres.

Het belang van u, als onze cliënt, staat centraal bij het behandelen van uw zaak. Kenmerkend van onze dienstverlening is onze benaderbaarheid, goede bereikbaarheid en heldere communicatie. Uw juridisch probleem wordt door ons van verschillende kanten bekeken: waar bent u echt bij gebaat? Wat zijn uw kansen en mogelijkheden? Is een succes op de korte termijn ook een succes op de langere termijn?

Wij communiceren helder met u, zodat u weet waar u aan toe bent, ook wat betreft de kosten.

Wij zijn gevestigd in het centrum van Almelo en goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Tevens is de rechtbank Almelo om de hoek met als voordeel dat we bij u geen reistijd en reiskosten in rekening brengen.
 

Renate

Schepers

Tony

van den Berg

Carolien

Peper

Ewald

Blankestijn


Renate Schepers

Ervaring
Vanaf 1996 gewerkt bij respectievelijk de ABVAKABO, SVB, Bureau voor Rechtshulp en sinds 2001 advocaat en als zodanig werkzaam.

Specialisatie
Gespecialiseerd in personen- en familierecht en echtscheidingsbemiddeling.
MfN-registermediator. Ervaring op het gebied van  bopz, arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht. 

Lidmaatschappen
Lid van de vereniging voor familierechtadvocaten en scheidingsbemiddelaars (www.verenigingfas.nl) en aangesloten bij het mediationinstituut voor registermediators (www.nmi-mediation.nl)
Contact

schepers@centrumadvocaten.nl


Tony van den Berg

Ervaring
In 1981 begonnen als rechtsbijstandverlener bij een bureau voor rechtshulp. In 2005 beëdigd als advocaat en sindsdien als zodanig werkzaam. 

Specialisatie
Gespecialiseerd in arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht, ervaring op het gebied van bopz en (hoger beroep) wsnp.

Lidmaatschappen
Lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Nederland (www.vaan-arbeidsrecht.nl), de Verenging Arbeidsrecht Advocaten Ressort Arnhem (www.vaara.nl) en de Specialisatievereniging Sociaal Zekerheidsrecht (www.ssz-advocaten.nl) .
Contact

vandenberg@centrumadvocaten.nl


Carolien Peper

Ervaring
In februari 2002 begonnen als juridisch medewerker bij een middelgroot advocatenkantoor in de regio. In mei 2002 beëdigd als advocaat en sindsdien als zodanig werkzaam.

Specialisatie
Gespecialiseerd op het gebied van het arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht en ervaring op het gebied van het ondernemingsrecht en personen- en familierecht.

Lidmaatschappen
Lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Nederland (www.vaan-arbeidsrecht.nl), de Verenging Arbeidsrecht Advocaten Ressort Arnhem (www.vaara.nl) en de Specialisatievereniging Sociaal Zekerheidsrecht (www.ssz-advocaten.nl
Contact

peper@centrumadvocaten.nl


Ewald Blankestijn

Ervaring
Ewald is al bijna 20 jaar werkzaam als advocaat. Daarvan heeft hij 17 jaar doorgebracht bij één van de grotere advocatenkantoren in de regio. Sinds november 2016 is hij werkzaam bij Centrum Advocaten.

Specialisatie
Gespecialiseerd in het personen- en familierecht naast echtscheidingsmediation. Daarnaast houdt hij zich bezig met de algemene civiele praktijk.   

Lidmaatschappen
Lid van de vereniging voor familierechtadvocaten en scheidingsbemiddelaars. (www.verenigingfas.nl)

Nevenactiviteiten
- Lid Lions Wierden;
- Lid Werkgeverskring Wierden;
- Bestuurslid Zwembad de Kolk te Wierden;
- Oud voorzitter van voetbalverenging Juventa’12 maar nog steeds actief betrokken bij deze mooie vereniging. 
Contact

blankestijn@centrumadvocaten.nl

Centrum Advocaten

callbackphone

Bel me terug