KOSTEN

KostenHet kostenaspect komt al meteen bij het eerste gesprek aan bod. Met u worden heldere afspraken gemaakt over de kosten die u verschuldigd bent. In sommige gevallen kunnen vaste prijsafspraken worden gemaakt.

Verschotten

Verschotten zijn alle kosten die niet zijn verwerkt in onze tarieven of die niet worden gedekt door de gefinancierde rechtsbijstand, zoals griffierechten, legeskosten en kosten van medische expertise. Deze kosten worden aan u doorberekend.

Gefinancierde rechtsbijstand

U bent bij ons ook welkom indien u gebruik wilt maken van gefinancierde rechtsbijstand. Of u daarvoor in aanmerking komt kunt u lezen op de site van de Raad voor Rechtsbijstand: www.rechtsbijstand.nl

Kosteloos advies

Ons inloopspreekuur, elke donderdag van 15.00 tot 17.30 uur, is in verband met de coronamaatregelen tot nader bericht vervallen. Wel kunt u onze elke werkdag bellen voor een kort, gratis, advies. Als wij u niet kunnen helpen, kunnen wij u doorgaans wel doorverwijzen naar iemand/een instantie in ons uitgebreide netwerk.

Rechtsbijstandverzekering

Als u een rechtsbijstandsverzekering heeft kunt u vaak onder bepaalde voorwaarden uw eigen advocaat kiezen. Het voordeel daarvan is dat u een advocaat naar uw voorkeur en uit uw eigen omgeving kunt kiezen wat de communicatie gemakkelijker en persoonlijker maakt.