Collega's gezocht!

06-12-2021

Vacature!!


Wij zijn een informeel en collegiaal team van momenteel zes advocaten en de nodige administratieve ondersteuning, gevestigd in een modern pand in het centrum van Almelo, op enkele minuten lopen van de rechtbank en per openbaar vervoer en auto goed bereikbaar.

 

Wij willen ons team versterken en zoeken op korte termijn één of meerdere nieuwe collega’s die niet alleen hun vak verstaan maar zich ook thuis voelen en kunnen inleven in de business en vragen van hun cliënten. Bij voorkeur werkzaam op de rechtsgebieden strafrecht, algemeen civiel, fiscaal recht, algemeen bestuursrecht of ondernemingsrecht. Andere rechtsgebieden zijn het overdenken en brainstormen waard, zoals IT-recht in de breedste zin van het woord (merkenrecht, privacyaspecten, intellectuele eigendom).

 

Je hebt een voltooide stage opleiding, bij voorkeur enkele jaren ervaring en voert de praktijk voor eigen rekening. Een hoge mate van zelfstandigheid, zelfredzaamheid en een vernieuwende en verfrissende mindset vinden wij een vereiste. Wij verwachten dat je je manifesteert als een integere ondernemer en je serieus inzet voor het verrichten van acquisitieactiviteiten en het verder uitbouwen van Centrum Advocaten. Een relevant zakelijk netwerk is een pré.

 

Je kunt je bij ons aansluiten als zelfstandig advocaat en profiteren van alle voordelen van een volwassen samenwerkingsverband. Voor inlichtingen kun je contact opnemen met:

 

Carolien Peper                       peper@centrumadvocaten.nl

Tony van den Berg                vandenberg@centrumadvocaten.nl

Renate Schepers                    schepers@centrumadvocaten.nl  

Ewald Blankestijn                  blankestijn@centrumadvocaten.nl 

Telefoonnummer 0546-898010