Diensten

Ons kantoor is gespecialiseerd in arbeidsrecht, ondernemings recht, sociaal zekerheidsrecht, personen- en familierecht en WSNP. Tevens treden wij op als mediator.

>> Lees verder

 

Laatste nieuws

14
jun 2018

Het is weer vakantietijd!

Het is weer vakantietijd!

Hoe zit dat nou ook weer met vakantiedagen? Heb je bijvoorbeeld altijd recht om in de zomer twee of drie weken doorbetaalde...

Lees meer..

5
apr 2018

Slingerbeurs 2018

Vrijdag 13 april 2018 nemen wij deel aan de Slingerbeurs in het ROC  in Almelo.

Wij zijn één van de aanbiedende bedrijven. Onze kantoorgenoot Carolien Peper m...

Lees meer..

5
apr 2018

Rechten en plichten als erfgenaam

 

Wat zijn mijn rechten en plichten als erfgenaam?

 

Een overlijden kan veel emoties meebrengen, en in alle commotie komt het regelmatig voor d...

Lees meer..

Bel me terug

Verstuur

Centrum Advocaten

...

Renate Schepers

Vanaf 1996 gewerkt bij respectievelijk de ABVAKABO, SVB, Bureau voor Rechtshulp en sinds 2001 advocaat en als zodanig werkzaam.

...

Tony van den Berg

In 1981 begonnen als rechtsbijstandverlener bij een bureau voor rechtshulp. In 2005 beëdigd als advocaat en sindsdien als zodanig werkzaam. 

...

Carolien Peper

In februari 2002 begonnen als juridisch medewerker bij een middelgroot advocatenkantoor in de regio. In mei 2002 beëdigd als advocaat en sindsdien als zodanig werkzaam.

...

Ewald Blankestijn

Ewald is al bijna 20 jaar werkzaam als advocaat. Daarvan heeft hij 17 jaar doorgebracht bij één van de grotere advocatenkantoren in de regio. Sinds november 2016 is hij werkzaam bij Centrum Advocaten.

...

Bert aan het Rot

Bert heeft Nederlands Rechts (hoofdrichting Privaatrecht) gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na zijn afstuderen in 2001 heeft Bert ruime ervaring opgedaan binnen de advocatuur als ook bij een rechtsbijstandverzekeraar. In april 2018 heeft Bert zich aangesloten bij het team van Centrum Advocaten. Hij is werkzaam in de civiele rechtspraktijk en staat zowel particulieren als ondernemers (mkb) bij met raad en daad.