ARBEIDSRECHT

Wij staan werkgevers en werknemers bij in geval van arbeidsrechtelijke geschillen.

 

Werknemers

Bent u bijvoorbeeld (op staande voet) ontslagen en u bent het er niet mee eens? Wilt een beëindigingsovereenkomst die u wordt aangeboden laten beoordelen? Met het oog op eventuele WW-of Ziektewetrechten is dit doorgaans aan te bevelen.

Ontvangt u te weinig salaris of betaalt uw werkgever (tijdens ziekte) het salaris niet? Heeft de werkgever geen aanzegtermijn in acht genomen? Heeft u een concurrentiebeding getekend en vloeien hier problemen uit voort?

 

Werkgevers

Wilt u bijvoorbeeld een werknemer ontslaan wegens bijvoorbeeld reorganisatie of disfunctioneren? Zijn er problemen met de re-integratie van een ziek werknemer? Is het UWV van oordeel dat u de re-integratie niet goed heeft aangepakt en u moet, ook na 104 weken, het salaris van de werknemer nog doorbetalen? Wil een werknemer gaan werken bij de concurrent? Wilt u meer informatie over de transitievergoeding of aanzegtermijnen? Wilt uw bestaande arbeidsovereenkomsten eens laten checken: voldoen ze wel aan de wettelijke regels?

Als ondernemer en als particulier bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw arbeidsrechtelijke vragen.

 

Het is raadzaam om vanaf het begin juridisch advies in te winnen. Hierdoor kunt u onaangename verrassingen, andere negatieve aspecten of extra kosten, voorkomen.